About

Slaven Žužul

Slaven Žužul

Moj ime je Slaven Žužul diplomirani sam inženjer strojarstva te sam suvlasnik i direktor tvrtke Skladgradnja Split d.o.o. . Od 1997. godine  kada je tvrtka i osnovana započeli smo sa brodogradnjom što nam je i bila primarna djelatnost.

No kasnije tvrtka se specijalizirala za izgradnju cesta, prometnica, tunela, objekata, prijelaza i prolaza na autocesti. Te se možemo pohvaliti sa izgradnjom mnogih dionica na autocestama u Hrvatskoj.

Tvrtka se može pohvaliti sa uspješnim poslovanjem te zapošljava 311 djelatnika, 123 djelatnika u brodogradnji a u odjelu graditeljstva zaposleno je 170 djelatnika.

No još od djetinjstva moja velika ljubav je bio nogomet te sam još od ranih dana bio sam najbolji igrač kluba NK Kamena iz Ivanbegovine, no nažalost zbog ozljede moja nogometna karijera je završila.

No zbog ljubavi prema nogometu 2008. godine kupio sam nekadašnji Radnički nogometni klub Split te sam tako bliže nogometu i sportu.  Imenovan sam i predsjednikom kluba – Slaven Žužul predsjednik RNK Split te uživam u svakoj pobjedi kluba te sudjelovanju u sportu još i danas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s