Klapa Cambi humanitarnim koncertom pribavila Monitor za vitalne funkcije Kliničkom bolničkom centru Split

Klapa Cambi svojim je Božićnim humanitarnim koncertom uspjela u nakani da pomogne Kliničkom bolničkom centru Split – jedinici intenzivnog liječenja na Križinama. Ovom plemenitom i humanitarnom akcijom, jedinica intenzivnog liječenja bogatija je za novi Monitor za vitalne funkcije. Mala dvorana na Gripama (Split) bila je u popunjena u potpunosti što dokazuje plemenitosti građana i organizatora koncerta.

Voditelj odjela dr. Vedran Kovačić obratio se riječima zahvale : “Hvala publici, hvala Splićanima što su opet pokazali koliko veliko srce imaju. Posebno zahvaljujem Slavenu Žužulu i RNK Splitu  kao suorganizatorima plemenite akcije i svim izvođačima. Stanje je, nažalost, teško na našem odjelu i ne moram posebno naglašavati koliko nam znači ova humanitarna akcija. Prezadovoljni smo! Bez opreme nema liječenja”.

Klapa Cambi Split i RNK Split

Veliki humanitarni koncert klape Cambi i RNK Split

Humanitarnim božićnim koncertom prikupljeno je i više od očekivanih 50.000,00 kuna što veseli i organizatore ali i bolnicu koja je neizmjerno zahvalna prikupljenim sredstvima koje će iskoristiti za liječenje bolesnika kojima je liječenje prijeko potrebno.

Voditelj koncerta bio je Damir Mihanović poznatiji pod nadimkom Čubi koji se pobrinuo da se publika i izvođači dobro zabave u ovoj plemenitoj i humanitarnoj akciji. Uz Klapu Cambi publiku su evergreenima zabavljali i Zorica Kondža, Vinko Coce, klapa Sveti Florijan i Neno Belan. Najveću potvrdu ove akcije pokazala je publika a za koncert se tražila i stolica više.

Vinko Coce je rekao kako je sretan što može svojim doprinosom sudjelovati u ovako plemenitoj akciji. Razveselilo ga je što svojim pjevanjem u prepunoj dvorani pred publikom može pomoći drugima kojima je pomoć potrebna.

Zorica Kondža zahvalna je što je svojim glasom pomogla do ostvarenja humanitarne akcije i cilja kupnje Monitora za vitalne funkcije.

Neno Belan rado se odaziva humanitarnim koncertima i uživa što je svojim sudjelovanjem pomogao bolesnicima na Odjelu intenzivne njege.

Publici se nadasve svidjela izvedba pjesme “Do posljednjeg daha” koji su u duetu izveli Zorica Kondža i Neno Belan. Nino Treskavica u ime klape Sveti Florija, kazao je da se rado odazivaju humanitarnim koncertima te da su sretni što su svojim sudjelovanjem pomogli u ovoj hvale vrijednoj akciji. I publici se svidio nastup klape Sveti Florijan koja ih je za vrijeme nastupa oduševljeno prekidala pljeskom.

Suorganizatori koncerta Klapa Cambi nisu krili zadovoljstvo ovom uspješnom akcijom a posebnost koncerta je nastup pred Splitskom publikom. Ponose se i sretni su zbog uspjeha ove humanitarne akcije te su oduševljeni spontanim dolaskom Zorice Kondže na binu prilikom pjevanja pjesme More.

Na kraju koncerta svi izvođači zajedno su otpjevali pjesmu Tiha noć a sam koncert je trajao više od dva sata. Split, kao i izvođači koji su se odazvali akciji, organizatori ( RNK Split i Slaven Žužul) te suorganizatori zadovoljni su ishodom te zahvalni svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Advertisements

Leave a comment

Filed under RNK Split, Slaven Žužul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s