Žužulijada 19. kolovoz 2012 Grubine, Imotski

Žužulijada, 19. 08. 2012., Slaven i Jozo Žužul

Žužulijada selo Grubine braća Žužul

Slaven i Jozo Žužul – Žužulijada večer zabavnih igara, nogometnog turinira u kojem se natječu stanovnici sela Grubine. Ova večer je posebna za cijelo stanovništvo sela Grubine ali i Imotske krajine.

Tradicija Žužulijade je nastala prije 10 godina kada su Žužuli osvojili malonogometni turnir u Posušju te su nagradom odlučili počastiti selo Grubine.  Ova tradicija održava se i danas usprkos teškoj situaciji i recesiji koja je sve prisutna.

Iako se Žužulijada svake godine (do sada) održavala na dan Velike Gospe, ove godine to je bilo 19. kolovoza.  Samo dan nakon velike pobjede Cibalije s rezultatom 3:, igrači RNK Split su zajedno sa Slavenom Žužulom i Jozom Žužulom dijelili klupske suvenire ostalim Žužulima.

Igrači Vuković, Zagorac, Vojnović, Paracki, Belle, Rebić te bivši kapetan Ante Žužul Đuro su također uživali u lokalnoj fešti.  Slavlje sa glazbom uživo te svim delicima koja su Žužuli pripremili uživao je i igrač Henri Belle koji je izazvao najveću pozornost no i njemu su se svidjele delicije koje je probao.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Slaven Žužul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s